Vacature – Kwaliteitsverantwoordelijke (Deinze)

kwaliteitsverantwoordelijke

Functie

Je staat in voor de controle van de inkomende goederen naar kwaliteit, afmetingen, toleranties, hardheden en andere productspecifieke eigenschappen. Je bepaalt welke producten kritisch stukken zijn en vult dit aan in ons eigen ERP-pakket DF-one. Bij non-conformiteiten maak je een klacht aan en volg je deze  verder op.
Bij klachten van klanten zoek je naar een oplossing aan de hand van de PDCA-cyclus (Plan-do-check-action) en neem je corrigerende maatregelen. Intern voer je ook controles uit, om zo het kwaliteitsniveau naar een hoger level te brengen.
Je overlegt met onze R&D afdeling in Nevele ivm problemen en doet eventueel suggesties. Je maakt nieuwe ISO-instructies aan en past bestaande instructies aan, indien nodig. Je voert administratieve taken uit ter ondersteuning van de production manager. Je staat met 1 been in de productie en met 1 been  in de administratie (achter de pc).
In functie van je zelfstandigheid, initiatief en vaardigheden wordt het takenpakket verder uitgebreid om zo de functionaliteit van de plant te optimaliseren. Je rapporteert aan de production manager.

Profiel

Je hebt een Bachelor diploma Elektromechanica. Eigenschappen als nauwkeurigheid, oog voor detail en netheid passen bij jouw persoon.
Zowel schoolverlaters als kandidaten met enige ervaring komen ook in aanmerking.

Aanbod

We bieden een gevarieerde job in een stabiele groep van bedrijven. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling

Industrielaan 33A, 9800 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan door op onderstaande knop ‘Solliciteer’ te klikken.

Heb je nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Sofie Strackx per e-mail via jobs@het-veer.be of per telefoon op 0473/11.78.34.


Mevoco (middenspanning)

Mevoco: Productie
Industrielaan 33A, 9800 Deinze

Mevoco: R&D-afdeling
Moorstraat 24, 9850 Nevele

www.mevoco.be