Vacature – Productie assistent middenspanningscellen

Functie

Samen met de productieverantwoordelijke zorg je voor een optimale productie bij SGC nv. Je ondersteunt de productieverantwoordelijke in alle dagdagelijkse en administratieve taken binnen onze internationale productieomgeving.

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het productieproces binnen ons intern ERP-pakket. Hiervoor zorg je er onder andere voor dat alle product- en artikelfiches juist worden ingevuld en voor een efficiënte productieplanning.

Je maakt de planning en werkopdrachten voor de werknemers in productie.

Profiel

  • Je genoot bij voorkeur een bachelor of master opleiding binnen een technische specialisatie of je kan een eerste werkervaring binnen een technische productieomgeving voorleggen.
  • Je bent sterk in planning en steekt zelf graag de handen uit de mouwen.
  • Je hebt oog voor verbeteringen en je werkt graag oplossingsgericht.
  • Je bent communicatief aangelegd en kan je vlot uitdrukken in Nederlands, Engels en Frans.
  • Je kan vlot overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren

Aanbod

Bij SwitchGear Company kom je terecht in een ondernemende KMO waar je met de meest hoog technologische middelen aan de slag kan. Een passie voor techniek vind je bij ieder van ons! Ons DNA kan je het beste omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met zin voor onderscheiding. Om deze eigenschappen na te streven kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 extra dagen ADV krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Als kers op de taart komt terecht in een hecht team met een toffe open werksfeer. Jaarlijks organiseren wij enkele feestjes en activiteiten om jouw collega’s ook op een informele manier beter te leren kennen. Over de middag kan je aansluiten bij een dubbelspel tafeltennis met de collega’s of gewoon een gezellige babbel slaan.

Ben jij erbij op ons volgende team-event?

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Interesse? Heb je bijkomende vragen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je nood aan een toekomst vol technologie? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@switchgearcompany.eu of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Tibo De Vriese op 0473/11.78.34.

Jennifer Van de Velde

Jennifer Van de Velde

HR manager groep Het Veer

Moorstraat 24, 9850 Landegem
www.switchgearcompany.eu