• Sectoren

    Eén holding, vijf sectoren

Onze activiteiten bestrijken vijf verschillende domeinen

Lees meer over de sectoren waarin we actief zijn

Middenspanning

Al meer dan veertig jaar is Het Veer prominent aanwezig in de sector van de middenspanning. Het vormt het kloppende hart van onze groep, met vijf bedrijven die een uniek middenspanningsverhaal hebben uitgebouwd.

Lees meer

Beton

CDC – Cabines de Ciney is sinds 2003 gespecialiseerd in de fabricatie van betonnen prefabbehuizingen. CDC heeft een enorme expertise verworven op het gebied van betonnen cabines voor middenspanningsgebruik. Maar CDC keek vooruit.

Lees meer

Metaal

Al meer dan 50 jaar is Het Veer prominent aanwezig in de sector van de metaalbewerking. Vier bedrijven hebben bij ons een uniek metaalbewerkingsverhaal uitgebouwd: Lakkerij Vandereyt, Robby, Femaco en Van Os – Duracoat.

Lees meer

ERP-software

Het overzicht behouden over een groep, de juiste stuurelementen bekijken, plannen en
vooruitkijken: onze in eigen huis ontwikkelde software DF One doet het allemaal. En niet alleen voor ons: ook voor andere bedrijven.

Lees meer

Real Estate

Het Veer heeft ook een aantal vastgoedbedrijven onder haar hoede. Daarnaast verhuren we vergaderruimtes in het hart van Gent, onder Meetingrooms Het Veer. Van videoconferencing tot vergaderen. Ontdek ons vastgoedpatrimonium.

Lees meer