• ERP-software

    ERP: de cockpit van uw bedrijf

De cockpit van uw bedrijf in één softwarepakket

Het ERP-pakket DF One van Cotrabel kijkt over afdelingen heen en bezorgt u alle informatie om beter en juister te beslissen

Het verhaal

Het overzicht behouden over een groep, de juiste stuurelementen bekijken, plannen en vooruitkijken: onze in eigen huis ontwikkelde software DF one doet het allemaal. Met als doel beter en juister te beslissen, ontwikkelde Cotrabel een eigen ERP-platform: DF one. Onze software stelt ons in staat om alle afdelingen van een bedrijf te integreren: van HR over productie tot boekhouding. Daarnaast biedt het systeem het ultieme voordeel over alle bedrijven heen te kunnen kijken. Zo staat DF one aan het digitale roer van Het Veer: met behoud van het overzicht en de paraatheid om de koers snel en gemakkelijk te kunnen bijsturen.

En er is meer. DF one gidst niet alleen Het Veer door woeste wateren. We benadrukken graag onze Blue Ocean-strategie. Ons ERP-platform is al geruime tijd gecommercialiseerd. Klanten in verschillende energie- en productiesectoren gebruiken DF one om alle facetten van hun onderneming nauwer op elkaar af te stemmen.

Contactgegevens:

Cotrabel bvba
Moorstraat 23, 9850 Landegem
www.dfone.be
info@dfone.be
tel.: 09/380.05.30

Lees meer