• Metaal

    Alle mogelijke metaalbewerkingen en behandelingen

Ruim vier decennia Metaalbewerking en behandeling

Twee bedrijven kijken onder de vleugels van Het Veer ondertussen
al terug op 40 jaar ervaring in metaalbewerking.

Lakkerij Vandereyt nv
Westlaan 268,
3550 Heusden-Zolder
www.lakkerijvandereyt.be
info@lakkerijvandereyt.be
T.: +32 (0)13/52.10.11

Femaco nv
Moorstraat 24,
9850 Landegem
www.femaco.eu
info@femaco.eu
T.: +32 (0)9/357.67.00

Robby Metaalconstructie
Moorstraat 25C,
9850 Landegem
www.robby-metaal.be
info@robby-metaal.be
T.: +32 (0)9/282.77.96

Het verhaal

Al meer dan 40 jaar is Het Veer prominent aanwezig in de sector van de metaalbewerking. Twee bedrijven hebben bij ons een uniek metaalbewerkingsverhaal uitgebouwd: Lakkerij Vandereyt en Femaco. Van de bewerking van plaatmateriaal tot en met het natlakken en poederlakken van duurzame en decoratieve industriële componenten, bouwdelen, installaties en apparatuur.

Femaco verleent een heel gamma van diensten bij het bewerken van metaal: bending, cutting, punching, lasercutting, milling, turning, welding en tapping. Lakkerij Vandereyt bezit professionele en moderne coatinginstallaties, die zowel geschikt zijn voor kleine als grote reeksen.Het is een marktgerichte onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardige decoratieve nat- en poedercoatings voor toepassing op duurzame en decoratieve industriële componenten, bouwdelen, installaties en apparatuur. Dankzij onze jarenlang opgebouwde expertise en ervaring zijn we in staat om zeer gericht aan uw wensen tegemoet te komen. Zo sluiten we uiterst nauwkeurig aan op actuele branchespecificaties, maar ook op specifieke (milieu)technische eisen.

Beide bedrijven worden gedragen door eenzelfde wind: kwaliteit en veiligheid zijn de drijvende krachten achter ons metaalbewerkingsverhaal. Het is de koers die we in 1979 aan de wieg van Deba kozen en vandaag, na ruim 40 jaar, nog steeds voortzetten.

Lees meer

Recent nieuws