• Lakkerij Vandereyt

    Subcontractor for coating on metals and plastics

  • Lakkerij Vandereyt

    Subcontractor for coating on metals and plastics

V coat: coatings op tal van oppervlaktes

Subcontractor voor coatings op diverse ondergronden

Het verhaal

V coat maakt sinds 1993 deel uit van Het Veer, maar de lakkerij heeft een rijk verleden. In 1976 besliste Robert Vandereyt met één natlakcabine en één werknemer de lakkerij op te starten in Zonhoven. Door de jaren heen heeft Lakkerij Vandereyt haar capaciteit fors uitgebreid, dit onder de vleugels van Het Veer. De lakkerij beschikt over meerdere troeven door de aanwezigheid van vijf natlaklijnen, twee poedercoatlijnen, een shieldinglijn en diverse mogelijkheden tot tampondrukken. Met 45 medewerkers is de lakkerij tevens een van de grootste looncoaters op de Belgische markt. Het uitgebreid klantenbestand bevestigt dat V coat kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Sinds 1 juli 2016 behoort poedercoatingbedrijf Laramno uit Sint-Niklaas, niet meer tot de holding Het Veer.  De aandelen werden verkocht aan de eigenaars van Colors nv.

Gedurende de 10 jaar dat Laramno deel uitmaakte van de holding, heeft V coat veel expertise opgedaan op vlak van lakken van alumium. Op deze manier blijft alumiumcoating binnen de mogelijkheden van de holding, via V coat.

Contactgegevens:

V coat nv
Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder
www.vcoat.eu
info@vcoat.eu
tel.: 013/52.10.11

In een notendop

  • Een van de grootste loonlakbedrijven
  • 45 medewerkers
  • Een geschiedenis van ruim 35 jaar

Recent nieuws