• Specialist in inox en metaal maatwerk

    Zowel voor particulieren als specifiek op maat van de behoeften van verschillende sectoren.

Robby Metaalconstructie

Maatwerk en trappen in inox, hout en metaal

Het verhaal

In zijn begin jaren was Robby een houtverwerkingsbedrijf die gespecialiseerd was in het maken van houten kapblokken met of zonder onderstel. Omwille van hygiënische redenen werd hout steeds meer geweerd in de voedingsverwerkende industrie. De houten onderstellen werden vervangen door inox onderstellen, waardoor onze metaalafdeling werd opgericht. Robby-inox was geboren. Door de jaren heen kwamen meer en meer producten in ons gamma. Robby werd en is nog steeds gekend voor inox tafels, inox meubels, inox werkbladen met en zonder ingelaste spoelbakken, inox goten, industriële inox dampkappen, enz. Kortom inox maatwerk! Nog steeds zijn wij hierin actief!

Eind de jaren 90 kwam de vraag naar trappen met een inox structuur in combinatie met houten en glazen treden. Ook inox leuningen werden steeds meer en meer gevraagd voor zowel nieuwbouw als renovatie. Vanaf dan zijn we actief geworden in de bouwwereld! Vandaar dat wij niet ontbreken op de grootste bouwbeurs van het land, namelijk Batibouw!

Door onze jaren ervaring in constructie- en maatwerk, en ook door de toenemende vraag naar gelakte metalen constructies was de stap klein om ons ook hierin de specialiseren. Op de dag van vandaag kunnen wij al heel wat referenties voorleggen, zowel naar projecten als bij de privé klant! Referenties kunnen steeds worden opgevraagd.

Door onze verscheidenheid aan producten, in verschillende soorten materialen hebben we onze naam veranderd van Robby-inox in Robby-Metaal.

Contactgegevens:

Robby Metaalconstructie
Moorstraat 25C, 9850 Landegem
www.robby-metaal.be
info@robby-metaal.be
T.: +32 (0)9/282.77.96

In een notendop

  • Specialist in Inox en Metaal maatwerk
  • Combinatie met andere materialen
  • Zowel B2C als B2B

Realisatie trap Korenbloem

Een ‘craftsmanship’ project voor De Korenbloem VZW: volledig metalen frame van draaitrap.

“Het tekenen, produceren en installeren van een volledig metalen frame van de draaitrap bij De Korenbloem VZW, een woon-en zorgcentrum in Kortrijk, is een mooi staaltje vakmanschap. Ons team ging met veel enthousiasme de uitdaging aan. Het vergde heel wat tekenwerk op maat vooraf, heel wat voorbereidend werk in het atelier (zoals het afslijpen) en 3 weken plaatsing ter plaatse met twee van onze teamleden. “ (Peter de Blander, productiemanager Robby -Metaal).