• Deba

    Deba: dé middenspanningsinstallateur

Deba (middenspanning)

Deba is dé middenspanningsinstallateur in België

Met meer dan 30 jaar ervaring is Deba de partner bij uitstek voor de installatie, het onderhoud en de aanpassing van middenspanningscabines

Het verhaal

In 1979 werd Deba opgericht als een eenmanszaak, door dhr. Rik Vandoorne. Deba was en is nog steeds een installateur van middenspanningsborden. De installatie, de uitbreiding, de aanpassingen of zelfs de renovatie van bestaande opstellingen, vormen nog steeds de kernactiviteiten van het bedrijf. Als geen ander heeft Deba met tientallen jaren ervaring een schat aan knowhow & expertise opgebouwd. We slagen erin dat te vertalen bij elke dienst die we leveren: onze passie stelt ons in staat om sneller, veiliger en efficiënter middenspanningscabines te installeren.

Door de jaren heen heeft Deba niet enkel de installatie op zich genomen. Ook het productieproces van middenspanningscomponenten (Mevoco), het ontwerp en de productie van de borden (SGC – SwitchGear Company), de distributietransformatoren (Cotrabel) en zelfs de productie van de betonnen cabines waarin het schakelmateriaal zich bevindt (CDC – Cabines de Ciney), werd door Deba verwezenlijkt. In 2010 is elk bedrijf zich autonoom gaan profileren. Zo kan Deba zich weer uitsluitend toeleggen op haar core business: de installatie van middenspanningsborden.

Onder de holdinggroep Het Veer maakt Deba dus deel uit van een verticaal geïntegreerde structuur: door elk element van het middenspanningsproces van nabij te beheersen, kan in elk stadium veiligheid en kwaliteit worden gegarandeerd.

Deba nv
Moorstraat 24,
9850 Landegem
www.deba.biz
nevele@deba.biz
t.: 09/371.75.51

In een notendop

  • Opgericht in 1979
  • Dé middenspanningsinstallateur in België
  • Splitsing in 3 bedrijven in 2010
  • Bliksemsnel inspelen op vraag van de klant

Recent nieuws