• Mevoco

    Mevoco: One-stop Medium-voltage Shop

Mevoco is de one-stop shop voor al uw middenspanningsnoden: van schakelaars, relais, spanningsaanduiders tot accessoires

Mevoco nv is een snelgroeiende, onafhankelijke, Belgische producent
van schakelapparatuur voor middenspanningsborden

Het verhaal

Mevoco is groot geworden onder kapitein Deba. Na dertig jaar vakkennis heeft de componentenafdeling zich in 2010 afgesplitst onder Deba Components. Drie jaar later, in 2013, wijzigde de bedrijfsnaam van Deba Components naar Mevoco. Het bedrijf heeft een schat aan kennis opgebouwd over schakelaars, relais en spanningsindicatoren. Drie decennia inbedding in de middenspanning heeft ons het vertrouwen geschonken om eigen vermogenschakelaars, lastscheidingsschakelaars en andere middenspanningstoebehoren te ontwerpen. Mevoco heeft de ervaring, de knowhow en de technische kennis.

Mevoco heeft meerdere eigen, gepatenteerde innovaties achter haar naam staan. De Arc-Killer is een van die exclusieve vernieuwingen. Het is een optie die veiligheid in middenspanningscabines naar een geheel nieuw niveau tilt. De Arc-Killer is wederom een veruiterlijking van onze nadruk op veiligheid en kwaliteit, die zich in elk bedrijf onder de vloot van Het Veer manifesteert.

Contactgegevens:

Mevoco nv
Industrielaan 33A, 9800 Deinze
www.mevoco.be
info@mevoco.be
t.: 09/380.30.49

In een notendop

  • Afgesplitst van Deba in 2010
  • Voorheen Deba Components
  • Schakelaars, relais, spanningsaanduiders
  • Toebehoren voor middenspanning

Recent nieuws