• Switchbeer

    Een concept bedacht door Sylvester

Switchbeer

Switchbeer is een concept vanuit Het Veer

Het verhaal

Switchbeer is een bier dat voor ons OP MAAT gebrouwen wordt door brouweres Sylvester, Sylvie Vandoorne (raad van bestuur), aangesloten bij de Hogeschool Gent.

Het concept is bedacht door Sylvie en de branding vanuit de Marketing, coroporate service dienst van Het Veer. Initieel als relatiegeschenk voor de klanten van SGC – Switchgear Company, dat voornamelijk gericht is op export. De buitenlandse klanten zijn sowieso al geïntrigeerd door bieren van bij ons, daarvoor staat België onder meer gekend. Het leek ons dan ook een leuk idee om een branding te bedenken die aansluit op de huisstijl en filosofie van SGC – Switchgear Company. Een Belgisch familiebedrijf met internationale reikwijdte.

Niet alleen de branding is belangrijk maar we kunnen stellen dat het bier ook erg goed smaakt … Ja, dat weten we uit eigen ervaring, want in 2020 gaven we de medewerkers van alle bedrijven die vallen onder de groep Het Veer als eindejaarsgeschenk een Switchbeer pakket mee naar huis. De klanten kregen een pakket toegestuurd. Er kwamen alleen maar lovende reacties!

We serveren het bier ook ook op events georganiseerd door Deba Facility en beurzen.

Contactgegevens:

Switchbeer

www.switchbeer.be

In een notendop

  • op maat gebrouwd bier
  • eigen branding
  • relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk