HR-medewerker

Functie

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste collega. Je geeft administratieve ondersteuning op vlak van personeelsadministratie, payroll, rekrutering, vorming en faciliteiten. Je zal ook mee ingezet worden in variërende projecten rond het HR en Facility beleid. Je gaat nauwgezet en discreet om met personeelsgegevens en volgt deze data op binnen ons eigen ERP-software systeem, overeenkomstig de GDPR wetgeving. Met jouw dynamische persoonlijkheid leg je mee de eerste telefonische contacten met potentiële nieuwe medewerkers en kan je hen overtuigen om het verdere selectietraject aan te gaan. Binnen de facilitaire administratie sta je in voor de afhandeling van verzekeringsdossiers, wagenparkbeheer, organisatie van events, algemene prijsvragen en het vergelijken van offertes.

Profiel

  • Je behaalde een diploma secundair onderwijs en volgde bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve richting of je kan gelijkwaardige ervaring aantonen.
  • Schoolverlaters zijn welkom!
  • Je kan je vlot en professioneel uitdrukken in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans en Engels is een absolute troef.
  • Je werkt zeer gedreven met het oog op de interne klant.
  • Je werkt nauwkeurig en je kan met een professionele manier omgaan met complexe en confidentiële gegevens.
  • Je bent een professional in MS Office toepassingen en leergierig naar ons eigen ERP-software systeem.
  • Je werkt zelfstandig en proactief.

Aanbod

Bij Het Veer kom je terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en zin voor onderscheiding. Om deze eigenschappen na te streven kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 extra ADV-dagen krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien.

Plaats van tewerkstelling

Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.het-veer.be