Opleidingsverantwoordelijke ERP softwarepakket

Functie

In eerste fase is het noodzakelijk om jezelf volledig onder te dompelen in de wereld van ons eigen ERP/CRM-softwarepakket (DFone) en zo de tips en tricks te ontdekken die ons systeem te bieden heeft. Vervolgens ligt jouw focus als opleidingsverantwoordelijke op het opleiden en up2date houden van de kennis van onze eigen medewerkers met betrekking tot DF-One.

Je bent betrokken bij nieuwe ontwikkelingen binnen het systeem en schrijft hiervoor de interne voorschriften zo gebruiksvriendelijk mogelijk uit.

IT zou IT niet zijn als er zich soms geen foutmeldingen zouden voordoen, je maakt er dan jouw prioriteit van om dit probleem zo snel mogelijk en nauwgezet op te volgen.

Hoewel de focus hoofdzakelijk op IT ligt in jouw dagelijkse tijdsbesteding sta je ook in voor de organisatie van relevante interne en externe opleidingen zodat onze werknemers bij blijven met hun sector specifieke kennis. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling.

Profiel

  • Je genoot bij voorkeur een bachelor opleiding met als specialisatie ICT of communicatie.
  • Als nice to have genoot je een bijscholing in een meer pedagogische richting.
  • Jouw omgeving omschrijft je als dynamisch, punctueel, leergierig en last but not least ben je iemand die de uitstraling en kwaliteiten heeft van een geboren spreker waarmee je onze interne en externe klanten weet te charmeren.
  • Naast het Nederlands kan je jouw communicatieve vaardigheden even goed uitdrukken in het Frans en Engels.
  • Heb je ervaring met een ander ERP/CRM pakket en heb je kennis van Citrix/XenApp dan kunnen we dit enkel maar toejuichen.

Aanbod

Bij Het Veer kom je terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en zin voor onderscheiding. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 dagen extra verlof krijgt.

Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Plaats van tewerkstelling

Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag jouw tanden zetten in deze nieuwe uitdaging?

Neem dan contact op met één van onze HR – medewerkers of solliciteer meteen.

Jennifer Van De Velde

Jennifer Van De Velde

HR Recruiter groep Het Veer

T.: 0473/11.78.37

jobs@switchgearcompany.eu

Sofie Strackx

Sofie Strackx

HR Manager groep Het Veer

T.: 0473/11.78.34

Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.het-veer.be