vacature – Project Engineer Elektriciteit

Functie

Als project engineer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van elektrische schema’s in Autocad Electrical. Je kijkt de bestaande tekeningen na en past aan waar nodig maar je kan eveneens een nieuw project van 0 opstarten

Daarnaast zorg je voor een nauwgezette administratieve opvolging in ons ERP-systeem. Je zet artikels juist en zorgt voor het correct plaatsen van bestellingen bij onze leveranciers.

Tijdens het productieproces kan jij onze leveranciers en elektrisch monteurs te woord staan. Jouw expertise zorgt voor een vlot verloop tijdens de productiefase, hiervoor zal je zelf regelmatig terug te vinden zijn in het productieatelier. Zelf de handen uit de mouwen steken en jouw expertise delen voelt voor jou heel natuurlijk aan.

Profiel

· Je genoot een opleiding elektrotechniek/ elektromechanica.
· Je hebt basis tekenervaring waarop je verder kan bouwen. Bij voorkeur in Autocad Electrical, ken je dit programma nog niet dan laten wij jou graag een opleiding volgen.
· Je kan vlot overweg met een computer en de dagdagelijkse programma’s.
Een opleiding in ons eigen ERP-software pakket zal voorzien worden.
· Je beschikt over een praktische hands-on ingesteldheid.
· Jouw oog voor detail resulteert in een nauwkeurige administratieve opvolging.
· Dagelijkse communicatie verloopt in het Nederlands maar onze klanten/ leveranciers benader je vlot in het Frans en/of Engels.

Aanbod

Je komt terecht in een ondernemende KMO waar je met de meest hoog technologische middelen aan de slag kan. Een passie voor techniek vind je bij ieder van ons terug!
Je start direct met een vast contract van onbepaalde duur. Jouw groeitraject binnen ons bedrijf zal verzekert worden door een mooi aanbod aan bijkomende opleidingen.
Met een flexibele verlofregeling waaronder 12 extra inhaalrustdagen per jaar draagt dit bij tot een gezonde work-life balance.

Plaats van tewerkstelling

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Voel jij je aangesproken door onze vacature?

Neem dan contact op met onze HR manager of solliciteer meteen.

Jennifer Van de Velde

Jennifer Van de Velde

HR manager groep Het Veer

Moorstraat 24, 9850 Landegem
www.switchgearcompany.eu