Vacature – Projectingenieur 

Intern projectingenieur

Functie

Je beheert de projecten vanaf de verkoop tot en met de facturatie, dit steeds volgens de ISO- procedures. Hiervoor sta je ook in nauw contact met de klant en fungeer je als eerste contactpersoon. Je kan zo ook snel inspelen op de vragen van de klanten en eventuele problemen vroegtijdig opsporen.

Profiel

Je bent in het bezit van een master diploma elektromechanica en hebt dus een grondige kennis van elektriciteit. Ervaring met het tekenprogramma Autocad is een pluspunt.

Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Je kan prima overweg met Microsoft Office en bent bereid om het intern ERP-pakket aan te leren. Je bent een organisatietalent en je focus ligt steeds op de klant (intern en extern).

Aanbod

Bij Deba komt je terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en zin voor onderscheiding. Om deze eigenschappen na te streven kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 12 dagen extra ADV krijgt.Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Plaats van tewerkstelling

Regionale zetel Landegem:
Moorstraat 24, 9850 Landegem

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@deba.biz of neem telefonisch contact op met Sofie Strackx op 0473/11.78.34 of Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Deba (middenspanning)

Maatschappelijke zetel: Nevele
Moorstraat 24, 9850 Nevele

Regionale zetel: Limburg
Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder

Regionale zetel: Wallonië
Chemin de Bois aux Mouches 8, 5590 Achêne

www.deba.biz