Vacature – Student Marketing

Functie

Ben je een student marketing en wil jij jouw skills in Adobe Indesign verruimen? Wij kijken uit naar een gemotiveerde student om onze bestaande folders op te frissen en gelijk te stemmen over de verschillende bedrijven binnen de Holding.

Profiel

Wil je als gemotiveerde student marketing of aanverwante studierichting wat vrije uren besteden aan het opdoen van ervaring?
Met jouw ervaring in Adobe Indesign ben je een directe meerwaarde voor jouw collega’s.
Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Nog beter zou zijn dat je ook in het Frans en Engels jouw plan kan trekken.

Aanbod

We bieden jou een “on the job” ervaring en wijsheid die je later kan meenemen in de zoektocht naar een vaste eerste werkervaring. Daartegenover staat een mooie verloning om het leven als student net iets mooier te maken.
Aangezien we moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer beschik je best over een eigen wagen of vormt een frisse neus op de fiets geen probleem.

Plaats van tewerkstelling

Moorstraat 24, 9850 Nevele.

Solliciteren?

Lijkt deze studenten job jou wel iets? Aarzel niet en laat ons snel iets weten!
Bezorg uw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37 of met Sofie Strackx op 0473/11.78.34

Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.het-veer.be