Actief in vijf verschillende domeinen vanop
5 verschillende sites

Middenspanning

Al meer dan 45 jaar is Het Veer prominent aanwezig in de sector van de middenspanning. Het vormt het kloppende hart van onze groep, met vier bedrijven die een uniek middenspanningsverhaal hebben uitgebouwd. Bedrijven actief in middenspanning

Beton

CDC – Cabines de Ciney is sinds 2003 gespecialiseerd in de fabricatie van betonnen prefab behuizingen voor middenspanning, maar ondertussen voor tal van toepassingen. Bedrijven actief in beton

Metaal

Het Veer is prominent aanwezig in de sector van de metaalbewerking. Vier bedrijven hebben bij ons een uniek metaalbewerkings-verhaal uitgebouwd. Bedrijven actief in metaal

ERP Software

Het overzicht behouden over een groep, de juiste stuurelementen bekijken, plannen en vooruitkijken: onze in eigen huis ontwikkelde software DF One doet het allemaal.

Vastgoed

Het Veer heeft ook een aantal vastgoedbedrijven onder haar hoede.

De bedrijven binnen de familiegroep Het Veer

Middenspanning

SGC - SwitchGear Company

SGC – SwitchGear Company heeft meer dan 40 jaar ervaring in de productie van middenspanningscellen van 3 kV tot 36 kV. SGC produceert en distribueert wereldwijd laagspanning- en middenspanning schakelapparatuur. Het is de specialist in middenspanning en levert betrouwbare producten voor elektrische distributie toepassingen.

www.switchgearcompany.eu

Deba

Sinds 1979 is Deba gespecialiseerd in de installatie, uitbreiding, aanpassing, renovatie en het onderhoud van middenspanningsinstallaties van 3 tot 24 kV voor binnen- en buitenopstelling. Het is een onafhankelijk familiebedrijf dat in de voorbije decennia marktleider is geworden in België.

www.deba.biz

Cotrabel

Kwalitatieve distributietransformatoren (100-2500kva) voor middenspanning. Cotrabel heeft zowel olie distributie transformatoren als droge giethars transformatoren in ons gamma. Dankzij de grote voorraad olie distributie transformatoren kunnen zij snel leveren. De driefazige olie en droge transformatoren zijn gefabriceerd en getest volgens de specificaties van de normen in voege EN 50588-1, IEC 60076-1 en ECODESIGN 2021 Tier 2 N. 548/2014.

www.cotrabel.com

Mevoco

Mevoco is een snel groeiende, onafhankelijke, Belgische producent van schakelapparatuur voor middenspanningsborden. Zij hebben zich gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van lastscheidingsschakelaars en vermogenschakelaars. Ondertussen hebben ze hun activiteiten uitgebreid en verkopen ze alles wat u nodig heeft om een middenspanningscabine uit te rusten.

www.mevoco.be

Metaal

V coat

Met bijna een halve eeuw ervaring is V coat uitgegroeid tot een specialist in oppervlaktebehandeling. Als lakkerij voorzien zij producten van poedercoatings in Limburg. De lakwerken en poedercoatings bij V coat kennen een perfecte afwerking waardoor de producten een stralende ‘look’ krijgen.

www.vcoat.eu

Femaco

Ervaren medewerkers en een modern hoog-technologisch machinepark maken van Femaco een betrouwbare, snelle en flexibele partner. Zij kunnen overweg met verschillende metalen en zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van kleine reeksen (i.f.v. prototypes).

www.femaco.eu

Robby

Doorheen de jaren ontpopte Robby zich tot dé specialist in inox- en metaalmaatwerk. Zowel residentieel, als maatwerk toegespitst op de specifieke behoeften van diverse sectoren: specifiek voor keukens, openbaar, de industrie, voeding en zorg & pharma. De combinatie van verschillende materialen is steeds mogelijk. Van inox en/of metaal met glas, hout, steen, en andere.

www.robby-metaal.be

Duracoat

Duracoat is sinds 1968 gespecialiseerd in professionele metaalcoatings voor elke toepassing of uitdaging. Zij bieden een bijzondere expertise aan in plastificatie met Abcite en Rilsan, poederspuiten na zinkfosfatatie en speciale fluorcoatings zoals Halar en Teflon.

www.duracoat.be

Beton

CDC - Cabines De Ciney

Klein of groot, eenvoudig of complex: als u op zoek bent naar een prefab betonnen behuizing, dan staat CDC – Cabines de Ciney klaar om uw plannen in werkelijkheid om
te zetten.

www.cabinesdeciney.be

Facility

Deba facility

Bij Deba Facility kan u terecht voor de huur van een vergaderzaal/videoconferentiezaal in regio Gent, Heusden-Zolder of Ciney, tot de aankoop van een aantrekkelijke professionele bedrijfsruimte.  Facility organiseert ook tal van technische opleidingen rond schakelen op hoogspanning.

www.debafacility.be