We think about the future.

In de diepten van de zee zet de groep Het Veer zich krachtig in voor duurzaamheid, waarbij deze waarde als een stroming door ons bedrijf en team vloeit. We koesteren de visie van duurzaamheid en integreren deze in al onze inspanningen om een positieve golf van verandering te creëren.

Wij ontwerpen producten die als robuuste schepen zijn gebouwd om de storm op zee te doorstaan. Als kapiteins van de circulaire economie, hergebruiken we materialen, zodat niets verloren gaat in onze eindeloze wateren. Onze werkprocessen en producten worden behandeld met zorg en kwaliteit.

Bovenop onze golven van inzet, organiseren we duurzame bedrijfsevenementen, waarbij we de waarde van de zee omarmen en respecteren. Als blijk van onze zee-liefde geven we ook duurzame relatie- en personeelsgeschenken.

Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, zeilen we met duurzaam transport om de CO²-uitstoot tot een kalme bries te reduceren.

Onze dappere Sailors nemen alsook deel aan “Fit Challenges,” waarbij we met elke inspanning een donatie hebben toevertrouwd aan The Ocean Cleanup. Deze organisatie strijdt tegen plasticvervuiling in rivieren en oceanen, en in hun missie vindt onze bemanning inspiratie.

In ons streven naar een werkomgeving die het hart van elke medewerker verwarmt, hebben we de handen ineengeslagen met de inspirerende organisatie “Kunstbaan vzw”. Zij hebben een kompas gecreëerd, dat ons leidt op onze reis naar een meer diverse toekomst. Het kompas dat Kunstbaan voor ons heeft gemaakt, symboliseert onze gezamenlijke inzet waar we samenwerken als een hechte crew. Met dit kompas als gids navigeren we langs een koers van gelijkheid, respect en begrip waar iedereen zich thuis voelt binnen onze groep. Net zoals de zee geen grenzen kent, zijn ook bij ons de grenzen vervaagd. Onze Sailors vertegenwoordigen een palet aan culturele achtergronden en ervaringen.

In lijn met ons motto “Sailing on blue oceans,” streeft onze groep naar een duurzame sleutel tot succes. We zijn vastberaden om onze koers met succes voort te zetten, gedreven door liefde voor de zee en de wil om een golf van positieve verandering te creëren.

We care about our Sailors.

Het werkgeluk van onze Sailors boven alles!

Het werkgeluk van onze Sailors, hoe we onze medewerkers noemen, staat hoog op onze golf. We organiseren elke laatste vrijdag van de maand een drink, genaamd “Barc Killer”. Samen gaan we ook jaarlijks naar een “afterwork” in de buurt georganiseerd door Elaba Nevele. De ideale manier om connectie te maken met andere Sailors.

We hebben ook besloten om een gezondheidsbeleid uit te werken en in de toekomst nog meer acties te ondernemen om in de eerste plaats de gezondheid van onze medewerkers te bevorderen, maar vooral het werkgeluk.

Elke middag hebben we verse soep ter beschikking om de koude wintermaanden te trotseren. Wanneer het zonnetje tevoorschijn komt, is er een lekkere fruitmand voor al onze Sailors!

Als kers op de taart hebben we het “Label Sportbedrijf” van Sport Vlaanderen gewonnen voor twee jaar lang. Dit door onze activiteiten zoals cross fit, wandelen, pingpong, darts, padel, all-round outdoor groepstraining, groepschallenges, … Onze sportieve activiteiten en inzet worden beloond!

Laat ons afdwalen naar de oceaan en proeven van de herinneringen van onze laatste “Summerdrink”. Bekijk de aftermovie hier.

"A healthy Sailor is a happy Sailor"

Wij geven om de gezondheid van onze Sailors! Naast aandacht voor ergonomie organiseren wij veel activiteiten om onze Sailors in beweging te krijgen! We organiseren onder andere een all-round outdoor groepstraining voor onze bemanning (op onze site in Landegem).

Een afwisseling van cardio- en spier/krachtoefeningen, georganiseerd door “Fit On Wheels“. Iedereen kan deelnemen op zijn niveau/tempo. Bovenal is het een geweldige manier om samen in beweging te komen en tegelijkertijd aan onze teamspirit te werken!

Good Vibes Only!

Onze waarden.