Het Veer

De crew

Sophie - CEO

Sophie is de kapitein op ons schip. Als CEO heeft ze de dagelijkse leiding bij Het Veer. In het weekend pijnigt ze zichzelf graag met giga-lange wandelingen.


Stijn - Sales Manager

Stijn verkoopt je 5 cellen terwijl je er maar 2 nodig hebt. In zijn vrije tijd onderhoudt hij zijn gazon met een schaar en is zijn favoriete duursport wandelen en Blauwe Chimay.


Andy - Sales Manager

In een snelle verkoopwereld hebben we een persoon nodig die ons bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt: onze ongelooflijke Sales Manager Andy! Met zijn magnetische persoonlijkheid, ongeëvenaarde charisma en talent om deals te sluiten, is hij de ware champion van ons team.


Jennifer - HR Manager

Met een zesde zintuig voor het aannemen van de juiste mensen en het vermogen om zelfs de moeilijkste gesprekken te laten lijken op een wandeling in het park, is ons HR meesterbrein Jennifer een echte kracht om rekening mee te houden.


Tibo - HR Assistant

Op zoek naar de ultieme HR-goeroe? Kijk dan niet verder…. Wij stellen jou voor aan onze bellende Tibo. Wanneer je hem tegenkomt zonder een telefoon in zijn hand, moet je dit machtige moment zeker vastleggen.


David - Quality & HSE Manager

Maak kennis met David die zich inzet voor het welzijn van onze werknemers, de bescherming van het milieu en ervoor zorgt dat onze producten en diensten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Met de cape van kennis en expertise navigeert onze QHSE Manager met gemak door de complexe wereld van voorschriften, protocollen en naleving.


Nelly - Boekhoudster

Maak kennis met onze eigen cijfertovenaar Nelly – de boekhoudmaestro die ervoor zorgt dat alles loopt als een geoliede machine! Met een vermogen om de boeken in balans te houden. Maar vergis je niet, op de werkvloer is ze een levendige persoonlijkheid die vreugde en plezier brengt!


Paulien - Marketing Assistant

Maak kennis met onze marketingwizard, Paulien. Of het nu gaat om het uitwerken van een nieuwe marketingcampagne, een leuk feestje te organiseren of het enthousiasme op te wekken van andere Sailors, Paulien staat altijd paraat.


Anne-Sofie - Marketing Assistant

Ontmoet Anne-Sofie: de Marketing maven met een sprankje avontuurlijkheid! Bij daglicht heerst zij als de koningin der grafische vloedgolven, terwijl ze bij zonsondergang transformeert tot een grensverleggende avonturier.


De maritieme bedrijfsmanagers

Amédée - SGC

Amédée, de productiemanager van middenspanningscellen (DF-2). Naast het leiden van de productie met precisie, staat hij bekend om zijn lach die aanstekelijk is als elektriciteit. Zijn vrolijke houding verspreidt positiviteit binnen het team en verlicht de technische aspecten van het werk.


Ingmar - SGC

Ingmar, de productiemanager van middenspanningscellen (DR6-DT6(+)). Naast zijn efficiënte werk staat hij bekend om zijn constante stroom aan mopjes. Zijn humor zorgt voor een luchtige sfeer te midden van technische taken waardoor hij geliefd is bij zijn team.


Peter - Deba

Peter, de Sales-expert in de wereld van middenspanningscabines. Met een scherp oog voor zowel technische precisie als klantbehoeften, leidt Peter zijn team naar succes. Zijn kennis van middenspanningssystemen, gecombineerd met zijn warme benadering, helpt hem om duurzame relaties met klanten op te bouwen.


Yun – Deba Ningbo

Yun, de gepassioneerde plant manager die de productie leidt van duurzame, groene en kwaliteitsvolle schakelapparatuur. Onder zijn leiderschap worden middenspanningsschakelaars gemaakt die niet alleen langer meegaan, maar ook efficiënter werken – een win-win voor prestaties en het milieu.


Jochen – Mevoco

Jochen, de productiemanager die de drijvende kracht is achter de creatie van middenspanningsoplossingen, variërend van schakelaars en relais tot spanningsaanduiders en accessoires. Met zijn uitgebreide kennis zorgt Jochen ervoor dat elk detail van deze cruciale componenten perfect op elkaar is afgestemd.


Pieter – Mevoco R&D

Pieter, de ervaren R&D engineer. Naast zijn baanbrekende werk is hij altijd in voor een gezellige babbel met collega’s en een drankje. Of het nu gaat om het vieren van een doorbraak of gewoon ontspannen, Pieter brengt enthousiasme en een goede sfeer met zich mee.


Hans - Femaco

Hans, de productiemanager in het bewerken van plaatwerk en metalen staven tot op maat gemaakte onderdelen. Met een organisatorisch talent coördineert en plant Hans het productieproces tot in de puntjes. Zijn vaardigheden zorgen ervoor dat elk stuk perfect wordt gevormd, aangepast aan de specifieke behoeften van klanten.


Eddy – Robby

Eddy, de manager die de leiding heeft over de op maat gemaakte productie van inox en metaalwerk. Met zijn kennis zorgt hij ervoor dat elk stuk een uniek meesterwerk wordt. Zijn coördinatie en vakmanschap leiden tot producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook verbluffend zijn.


Jessy – V coat

Jessy, de productiemanager achter een toonaangevende specialist in oppervlaktebehandeling. Met haar vakkundigheid stuurt Jessy het productieproces aan, waarbij ze producten een levendig en uniek kleurenpalet geeft. In het gebouw is Jessy niet alleen een manager, maar ook een vertrouwde steunpilaar.


Raf – Van Os – Duracoat

Raf, de productiemanager die de touwtjes in handen heeft bij de productie van corrosiewerende coatings. Met zijn jarenlange ervaring zorgt hij ervoor dat elk oppervlak wordt beschermd tegen corrosie. Zijn technische expertise is van onschatbare waarde voor het behoud van duurzame en langdurige materialen, zelfs in uitdagende omgevingen.


Johan - CDC

Met een golf aan ervaring in de betonsector staat Johan aan het roer als productiemanager van prefab betonnen behuizingen. Dankzij zijn jarenlange betrokkenheid bezit Johan de vaardigheid om complexe processen doeltreffend te stroomlijnen en teams met succes aan te sturen.


Lieven – Deba Facility

Lieven, de toegewijde Facility Manager. Altijd paraat met een helpende hand en een vriendelijk woord. Met een glimlach lost hij problemen op en maakt hij elke uitdaging beheersbaar.


De Raad van Bestuur

Sophie - Afgevaardigd Bestuurder

Sophie, onze gepassioneerde kapitein, staat aan het roer van ons schip. Als CEO van de groep Het Veer navigeert ze met vastberadenheid en visie door de zakenwereld.  Ze verlegt graag haar grenzen om nieuwe horizonten te verkennen.


Sylvie - Bestuurder

Introducing Sylvie aka “Sylvester”, de vrouw met een grenzeloze passie voor bier brouwen. Onverschrokken experimenteert ze om unieke en verleidelijke smaken te creëren die je smaakpapillen zullen laten dansen van genot en je meevoeren naar een wereld van smaak en verwondering. Proost!


kompas

Tiny - Bestuurder

Tiny is de benjamin van de familie en van vele markten thuis. Ze denkt graag mee over de toekomst van Het Veer en naast haar job als projectmedewerker houdt ze thuis onverschrokken drie pubers (waaronder twee kinderen) op de juiste vaarroute. Dé rol van haar leven is die van levensgenieter, in Van Daele staat haar foto bij het woord “Bon Vivant”


Rik - Voorzitter Raad van Bestuur

In de wereld van kleine en machtige ondernemingen is er één oprichter die er bovenuit steekt en de kunst van het bellen naar een heel nieuw niveau tilt. Maak kennis met Rik, het brein achter onze bloeiende KMO. Met een eindeloze hoeveelheid energie en een telefoon die aan zijn hand vastgelijmd lijkt, is hij de drijvende kracht achter de groei van onze vloot.


Andy - Bestuurder

Maak kennis met onze “Atmosphere Maestro”: Andy. Hij heeft een buitengewoon vermogen om een sfeer te creëren die een blijvende indruk achterlaat.


Johan - Bestuurder

Johan, een ware kracht die al lang op onze golf vaart. Hij is niet alleen een bestuurslid, maar ook als Business Unit Manager is hij een sterkte voor onze dochterondernemingen CDC – Cabines de Ciney en V coat.


Geert - Bestuurder

Geert, de man met een geweldige mindset en een zee vol aan kennis en expertise. Sterk in advies, strategisch denken en is altijd in voor een nieuwe uitdaging.


Abigail - Bestuurder

Abigail, een powerwoman met een vat vol kennis, die al een lange tijd vaart op onze blauwe oceanen. Met haar ervaring geraken wij als bedrijf steeds verder en bereiken we grotere golven.


Wil je graag onze crew versterken?

Ontdek onze jobs