Het Veer

De crew

Sophie - CEO

Sophie is de kapitein op ons schip. Als CEO heeft ze de dagelijkse leiding bij Het Veer. In het weekend pijnigt ze zichzelf graag met giga-lange wandelingen.


Stijn - Sales Manager

Stijn verkoopt je 5 cellen terwijl je er maar 2 nodig hebt. In zijn vrije tijd onderhoudt hij zijn gazon met een schaar en is zijn favoriete duursport wandelen en Blauwe Chimay.


Andy - Sales Manager

In een snelle verkoopwereld hebben we een persoon nodig die ons bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt: onze Sales Manager Andy! Met zijn persoonlijkheid, charisma en talent om deals te sluiten, is hij de ware champion van ons team.


Jennifer - HR Manager

Met een zesde zintuig voor het aannemen van de juiste mensen en het vermogen om zelfs de moeilijkste gesprekken te laten lijken op een wandeling in het park, is ons HR meesterbrein Jennifer een echte kracht om rekening mee te houden.


Tibo - HR Assistant

Op zoek naar de ultieme HR-goeroe? Kijk dan niet verder…. Wij stellen jou voor aan onze bellende Tibo. Wanneer je hem tegenkomt zonder een telefoon in zijn hand, moet je dit machtige moment zeker vastleggen.


Eveline Snellinckx - HR consultant: L&D

Eveline is onze Learning & Development coach, bekend om haar beheersing van ons ERP-systeem DF-1 en het geven van andere persoonlijke groei-opleidingen. Met haar persoonlijkheid stimuleert ze ons team om te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te verwerven.


Nelly - Boekhoudster

Maak kennis met onze cijfertovenaar Nelly. Zij zorgt ervoor dat alles loopt als een geoliede machine met een vermogen om de boeken in balans te houden. Maar vergis je niet, op de werkvloer is ze een levendige persoonlijkheid die vreugde brengt!


Paulien - Marketing Assistant

Maak kennis met onze marketingwizard, Paulien. Of het nu gaat om het uitwerken van een nieuwe marketingcampagne, een leuk feestje te organiseren of het enthousiasme op te wekken van andere Sailors, Paulien staat altijd paraat.


Anne-Sofie - Marketing Assistant

Ontmoet Anne-Sofie: de Marketing maven met een sprankje avontuurlijkheid! Bij daglicht heerst zij als de koningin der grafische vloedgolven, terwijl ze bij zonsondergang transformeert tot een grensverleggende avonturier.


David - Quality & HSE Manager

Maak kennis met David die ervoor zorgt dat onze producten  aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Met de cape van kennis navigeert onze QHSE Manager met gemak door de wereld van voorschriften.
De maritieme bedrijfsmanagers

Amédée - SGC

Amédée, de productiemanager van middenspanningscellen (DF-2). Naast het leiden van de productie, staat hij bekend om zijn lach die aanstekelijk is als elektriciteit. Hij verspreidt positiviteit binnen het team en verlicht de technische aspecten van het werk.


Ingmar - SGC

Ingmar, de productiemanager van middenspanningscellen (DR6-DT6(+)). Naast zijn werk staat hij bekend om zijn constante stroom aan mopjes. Zijn humor zorgt voor een luchtige sfeer te midden van technische taken.


Johan - CDC

Met een golf aan ervaring in de betonsector staat Johan aan het roer als manager van prefab betonnen behuizingen. Dankzij zijn jarenlange betrokkenheid bezit hij de vaardigheid om zijn team met succes aan te sturen.


Lieven – Deba Facility

Lieven, de toegewijde Facility Manager. Altijd paraat met een helpende hand en een vriendelijk woord. Met een glimlach lost hij problemen op en maakt hij elke uitdaging beheersbaar.


Jochen – Mevoco

Jochen, de manager die de productie leidt van duurzame en kwaliteitsvolle schakelapparatuur. Onder zijn leiderschap worden middenspanningsschakelaars gemaakt die niet alleen langer meegaan, maar ook efficiënter werken – een win-win.


Pieter – Mevoco R&D

Pieter, de ervaren R&D engineer. Van het brainstormen over nieuwe ideeën tot technische oplossingen, hij vormt de ruggengraat van onze innovaties.


Hans - Femaco

Hans, de productiemanager in het bewerken van plaatwerk en metalen staven tot op maat gemaakte onderdelen. Zijn vaardigheden zorgen ervoor dat elk stuk perfect wordt gevormd aan de specifieke behoeften van klanten.


Eddy – Robby

Eddy, de manager die de leiding heeft over de op maat gemaakte productie van inox en metaalwerk. Met zijn kennis zorgt hij ervoor dat elk stuk een uniek meesterwerk wordt.


Jessy – V coat

Jessy, de productiemanager achter een specialist in oppervlaktebehandeling. Met haar vakkundigheid stuurt Jessy het productieproces aan, waarbij ze producten een levendig en uniek kleurenpalet geeft.


Raf – Duracoat

Raf, de productiemanager die de touwtjes in handen heeft bij de productie van corrosiewerende coatings. Met zijn jarenlange ervaring zorgt hij ervoor dat elk oppervlak wordt beschermd tegen corrosie.


De Raad van Bestuur

Sophie - Afgevaardigd Bestuurder

Sophie, onze gepassioneerde kapitein, staat aan het roer van ons schip. Als CEO van de groep Het Veer navigeert ze met vastberadenheid en visie door de zakenwereld.  Ze verlegt graag haar grenzen om nieuwe horizonten te verkennen.


Sylvie - Bestuurder

Introducing Sylvie aka “Sylvester”, de vrouw met een grenzeloze passie voor bier brouwen. Onverschrokken experimenteert ze om unieke smaken te creëren die je smaakpapillen zullen laten dansen van genot. Proost!


kompas

Tiny - Bestuurder

Tiny, de benjamin in de familie, is veelzijdig en denkt actief mee over de toekomst van Het Veer. Naast haar rol als projectmedewerker, navigeert ze drie pubers (waaronder twee kinderen) door het leven. Haar ultieme rol is die van levensgenieter, en in Van Daele staat haar foto bij het woord “Bon Vivant”.


Rik - Voorzitter Raad van Bestuur

In de wereld van kleine en machtige ondernemingen is er één oprichter die er bovenuit steekt en de kunst van het bellen naar een heel nieuw niveau tilt. Maak kennis met Rik, het brein achter onze bloeiende KMO.


Andy - Bestuurder

Maak kennis met onze “Atmosphere Maestro”: Andy. Hij heeft een buitengewoon vermogen om een sfeer te creëren die een blijvende indruk achterlaat.


Johan - Bestuurder

Johan, een ware kracht die al lang op onze golf vaart. Hij is niet alleen een bestuurslid, maar ook als Business Unit Manager is hij een sterkte voor onze dochterondernemingen CDC – Cabines de Ciney en V coat.


Geert - Bestuurder

Geert, de man met een geweldige mindset en een zee vol aan kennis en expertise. Sterk in advies, strategisch denken en is altijd in voor een nieuwe uitdaging.


Abigail - Bestuurder

Abigail, een powerwoman met een vat vol kennis, die al een lange tijd vaart op onze blauwe oceanen. Met haar ervaring geraken wij als bedrijf steeds verder en bereiken we grotere golven.


Wil je graag onze crew versterken?

Ontdek onze jobs