Bedrijfsbezoeken over de jaren heen

In de loop der jaren hebben we het genoegen gehad om tal van scholen en onderwijsinstellingen en andere bedrijven en specialisten te ontvangen, die ons brede aanbod van het Medium Voltage Competence Center kwamen verkennen en ontdekken. DebaSGC, Femaco en Mevoco zijn samen al meer dan 40 jaar lang toonaangevende bedrijven in de sector van de elektriciteit en middenspanning. De bezoeken zijn hierbij een uitstekende gelegenheid voor studenten en andere technici om uit de eerste hand kennis op te doen over ons bedrijf, onze activiteiten en de spannende mogelijkheden die in het verschiet liggen.

We geloven in het onderhouden van relaties met onderwijsinstellingen en het bieden van een kijkje in de bedrijfswereld aan studenten. We begrijpen hoe belangrijk het is om jonge mensen in de praktijk te brengen en hen te inspireren om hun potentieel te verkennen en hun dromen na te jagen.

Tijdens deze bezoeken hebben studenten de kans gekregen om deel te nemen aan interactieve sessies, rondleidingen, boeiende presentaties over middenspanning, bezoek aan de showroom en productie van SGC, deskundige uitleg van onze specialisten, uitleg in de Phela-ruimte over de strenge eisen waaraan onze middenspanningscellen aan voldoen en nog veel meer. Ons team van gepassioneerde professionals is toegewijd aan het creëren van een meeslepende en informatieve ervaring, waarbij elk bezoek wordt afgestemd op de specifieke interesses en behoeften van de bezoekende scholen.

We hebben studenten verwelkomd met verschillende academische achtergronden, zoals bedrijfskunde, technische wetenschappen, informatica en nog veel meer. Ongeacht hun studierichting is het altijd ons doel geweest om het dynamische karakter van onze industrie en de opwindende mogelijkheden die het biedt voor aspirant-professionals te laten zien.

Door deze bedrijfsbezoeken mogelijk te maken, hopen we studenten nieuwsgierig en ambitieus te maken en hen aan te moedigen om de mogelijkheden van hun carrière te verkennen. Veel van onze eerdere bezoekers zijn doorgegaan voor een succesvolle carrière in onze branche en schreven hun inspiratie toe aan hun ervaring bij ons bedrijf.

Als u als school, onderwijsinstelling of bedrijf geïnteresseerd bent in het organiseren van een bedrijfsbezoek, zijn we u graag van dienst. Neem contact op met ons toegewijde team en we zullen nauw met u samenwerken om een bezoek te organiseren dat aansluit bij uw doelstellingen.

We kijken ernaar uit om in de komende jaren meer scholen en studenten te verwelkomen, zodat we ons kunnen blijven inzetten om jong talent te koesteren en de volgende generatie professionals te inspireren. Kom en ervaar ons bedrijf uit de eerste hand, en laat ons je nieuwsgierigheid en passie voor de spannende wereld van middenspanning aanwakkeren.

Bedankt aan VTI Torhout, Emmaüsinstituut Aalter, KSO Glorieux Ronse, Ghito Nijlen, Gemeenteschool De Vaart Nevele, VTS Sint-NiklaasGTI Londerzeel, Edugo Oostakker, VTI Izegem, VTI Tielt, Don Bosco Sint-Denijs-Westrem, Petrus & Paulus West, Don Bosco Hoboken, Hogeschool Vives Brugge, Hogeschool Vives Kortrijk, VTI Deinze, VTI Menen, VTI Veurne, Sint-Jozefinstituut Geel, KU Leuven Brugge, VTI Poperinge, KA Zelzate, KTA GITO Groenkouter, Sint-Amandsberg, OLV Ter Duinen Zeebrugge, Erasmusatheneum uit Deinze, Howest Kortrijk en nog zoveel meer!