SGC voor de 22e keer op de Hannover Messe

Succesvolle beurs

We zijn verheugd het succes van de 22e deelname aan de Hannover Messe van ons dochterbedrijf SGC aan te kondigen. Hannover Messe is ’s werelds grootste industriële beurs met meer dan 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen was het evenement dit jaar meer dan geslaagd!

Bij SGC presenteerden we onze nieuwste innovatie, de “Blue Line”, met SF₆ gasvrije producten. Deze technologie betekent een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie in industriële processen.

Onze aanwezigheid op de Hannover Messe stelde ons in staat om de toewijding achter onze producten aan een wereldwijd publiek te laten zien. We zijn in contact gekomen met leiders uit de sector, experts en potentiële partners, waardoor we waardevolle connecties en samenwerkingen hebben bevorderd.

Hartelijk dank aan iedereen die onze stand heeft bezocht en heeft bijgedragen aan het succes van de Hannover Messe dit jaar. We kijken ernaar uit om ons streven naar innovatie en uitmuntendheid de komende jaren voort te zetten.